Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цитат:
    Първоначално публикувано от Mihaela Argirova
    Здравейте, преди около седмица се сдобих с Алфа Ромео 147 1.6 бензин-газ 2001г. Четох много и най-различни мнения и не мога добре да се ориентирам. Интересува ме колко струва едно пълно обслужване за колата в или около София? Какво точно влиза в пълното обслужване или кое е добре да се смени, при положение,че колата е скоро купена и все пак не се знае какво и е правено и какво не. Четох и за маслото,че било много важно - някой ще препоръча ли ?

Майстора ще ти каже най-добре каво трябва да се смени, но ремъци, ролки, филтри и водна помпа е задължително. Също и свещите трябва да проверят. Обслужването колко ще струва зависи от сервиза. Не съм запознат с точно този мотор, но предполагам 500 лв макс. Масло 10w-40 ако караш нормално или 10w-60 ако повече настъпваш.

Благодаря за отговора !

Comment

• Знаете ли колко Фреон събира климатика на 147ца

Comment

• 0,550kg
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• тооо хладилника ми няма толкова

Comment

• що бе,на 156 фреона е 650гр!
            alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

• Здравеите колеги , ще слагам 17-ките и питането ми е преди да ги сложа искам да преработя спирачните апарати че се виждат доста . Някои знае ли от къде и как се слага този надпис alfa romeo на спирачния апарат отстрани , виждал съм го на много алфи но незнам дали неса оригинално така ?

Comment

• лепенки и го лепиш отгоре пиши на плотер.бг. А аз искам да попитам на заводските апарати за мойта кола колко е най-големия диск който може да сложа в мм, без да са нужни супорти и ако примерно се окаже че може да повиша диаметъра, може ли да се сложи нарязан и перфориран диск или само нарязан ??

Как да се сдобия с мокал за маслен радиатор за моя мотор ?

Благодаря.

Comment

• Лепенки от къде да си поръчам ? и няма ли да се разлепят от загряването ?

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:10 ----------

И с какъв размер са -дължина, ширина и шрифт , ако някои знае ще ме улесни много да си поръчам без да меря колата е 156 JTD 105 коня

Comment

• Все едно обезвъздушаваш Peugeot
                    Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Колеги помагайте. Тази вечер съединителя нещо сдаде багажа, или по-скоро помпата. Педала потъна постепенно и отделяше все по-ниско и по-ниско, скоростите влизаха с много мъка. Сега като натисна педала потъва е едва едва се връща, а скоростите никакво влизане...Дали е помпа и въпроса е коя, щото ако не се лъжа бяха горна и долна...
                      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Твоята трябва да е с лагер помпа, още по лошо, ако е тя. Опитай да обезвъздушиш и да видиш дали не тече тази на педала като начало. Виж нивото на течността.
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщение
                          Лепенки от къде да си поръчам ? и няма ли да се разлепят от загряването ?

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:10 ----------

И с какъв размер са -дължина, ширина и шрифт , ако някои знае ще ме улесни много да си поръчам без да меря колата е 156 JTD 105 коня
                          Няма да се разлепи, виж някъде по вашия град рекламни агенции дето изрязват стикери. Шрифта и размера не ги знам, защото не съм се интересувал някой колега може да каже

Comment

• Какво мислите за тези немските комплекти носачи АТЕС

Comment

• Здравейте,
                              сдобих се с полиуретанови тампони (червени) стрийт серия по цялата предница на мойта Алфа ГТ.. Впечатленията ми веднага са по-стабилното стоене на пътя и леко по-твърдата возия, няма обиране на неравностите. Доста по-здрави ще са вече реално погледнато остават вечни

Comment

• 10см лепенките, транспортно термично фолио
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X